Ota yhteyttä  0400 904442

Uudisrakentaminen yksityistalouksille

RHE-rakennus Oy toteuttaa talonrakennusprojekteja. Rakennamme omakotitaloja tarvittaessa avaimet käteen -toimituksena. Huolehdimme projektin kaikista vaiheista suunnittelusta rakentamiseen. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja toteutamme kaikki projektin vaihteet tarkasti ja huolellisesti nykyaikaisia työmenetelmiä käyttäen.

Toteutamme rakennuskohteesi kustannustehokkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti. Asiantuntevat ja ammattitaitoiset rakentajamme huolehtivat siitä, että taloprojektisi on luotettavissa, kokeneissa käsissä ja rakentaminen on sujuvaa.

Ota yhteyttä

Uudisrakentamista yrityksille 

RHE-rakennus Oy tarjoaa yrityksille uudisrakentamisen palveluita. Rakennamme yrityksille toimitiloja, kuten varasto- ja hallitiloja. Hallin rakentamisessa lähtökohtana on kartoittaa, minkälaista hallitilaa yritys tarvitsee. RHE-rakennus Oy toteuttaa kaiken kokoisia halliratkaisuja pienemmistä katoksista isoihin varastohalleihin ja hallilaajennuksiin. Vahvalla ammattiosaamisella pystymme vastaamaan isojen ja pienten yritysten varasto- ja hallirakentamisen tarpeisiin. Toteutamme erilaiset hallirakennukset vuosien kokemuksella, kustannustehokkaasti sovitussa aikataulussa.

Ota yhteyttä

Remonttipalvelua yksityistalouksille

Kodin remontoinnilla on mahdollisuus saada aikaan isojakin muutoksia. RHE-rakennus Oy toteuttaa kodin remontteja ammattitaitoisesti. Remontti kannattaa aina suunnitella huolellisesti, jotta toteuttaminen on sujuvaa. RHE-rakennus Oy on apunasi kotisi remonteissa. Me hoidamme pintojen uudistamisen laadukkaasti ja parhaita työmenetelmiä käyttäen. Kotiremonttiin voidaan tarvittaessa sisällyttää kaikki kodin pinnat katosta lattiaan. Remontoimme niin omakoti-, rivi- kuin kerrostalokoteja. Muistathan, että remonttipalveluista on mahdollista hakea verotuksessa kotitalousvähennystä.

Ota yhteyttä

Saneeraus- ja remonttipalvelut yrityksille ja julkisille rakennuttajille

Korjausrakentamisen hankkeet ja rakennuskohteet ovat aina yksilöllisiä eikä kahta täysin samanlaista kohdetta löydy. Tästä syystä rakentajan kokemus ja ammattitaitoisuus ovat tärkeitä. Erityisesti yllättävissä ja odottamattomissa tilanteissa osaavan ja kokeneen rakentajan ammattitaito ja kyky hallita tilannetta korostuu. RHE-rakennus Oy on pitkänlinjan rakennusyritys, jolla on kokemusta yli kahdenkymmenen vuoden ajalta erilaisissa saneeraus- ja korjausrakentamishankkeissa työskentelystä. Me osaamme toimia haastavissakin tilanteissa ja kykenemme löytämään parhaat rakentamisen ratkaisut asiakkaillemme odottamattomissakin tilanteissa. Korjaus- ja muutostyössä huomioimme rakennuksen erityispiirteet ja rakennamme tai korjaamme rakennuttajan kanssa yhdessä laaditun rakennussuunnitelman mukaisesti. Toteutamme yrityksille saneeraus- ja remonttiprojekteja. Lisäksi olemme toteuttaneet julkisille rakennuttajille esimerkiksi asuntoremontteja.

Ota yhteyttä